Aktuellt


Meditation
Tisdag 30 november kl 18:30-21:00
läs mer...


Tarot del II - fördjupning 
28 november, kl 10:00-17:00

Fördjupning hur den spännande Tarotleken är uppbyggd med dess arketyper.  Fördjupning av lilla Arkanan de olika sviterna/elementen.Flera läggningar etc
Välkommen!
läs mer...

Workshop i Astrologi
19 december kl 10-17

Lär dig grunderna i detta ädla ämne och lite till...

Kurs i Angelic Reiki®  3&4
11-13 februari 2022
Stockholm/Sundbyberg
Fortsättning på den vackra healingkursen med Ärkeänglar och uppstigna Mästare
läs mer...


Kurs i Angelic Reiki®  1&2
nytt datum kommer snart...
Norrköping
En vacker och kraftfull healingkurs med Ärkeänglar, Uppstigna Mästare och Galaktiska healers
läs mer...


Kurs i
Usui/Holy Fire® III Reiki
Steg 1&2

Nytt datum kommer snart.
Norrköping
Den nya tidens Reiki Healing
med den senaste uppgradering av Holy Fire®. 
läs mer...


Tarot - grunder del I
Nytt datum kommer snart

Lär dig om hur den spännande Tarotleken är uppbyggd med dess arketyper och hur du kan använda den till dig själv och andra på ett kreativt sätt. Välkommen!
läs mer...

Cirkel i Mindfulness
Välkommen till cirkel 5 tillfällen Nya datum kommer snart...

Många av oss vill kunna hantera stressade situationer och att leva i vardagen med lugn, harmoni och vara fokuserade på det vi gör. Slippa att känna oss splittrade och frustrerade. Mindfulness hjälper oss hur vi kan förhålla oss i situationer.

Workshop- förening med ditt Högre Jag
Nytt datum kommer snart.
Kl 10:00-17:00
läs mer...
Alla behandlingar och kurser hålls i min praktik på Kungsgatan 3 i Norrköping
om inte något annat anges.
Helande samtal och healingbehandlingar samt Tarotläggning och medialvägledning görs även på DISTANS.

Helande samtal och behandlingar

Det helande samtalet
Du har alla svaren inom dig men i bland kan det vara svårt att nå dessa. Under samtalet så får du vägledning och coaching hur du kan hantera och förhålla dig till det som pågår och lösa upp eventuella blockeringar. Det kan vara inom: hälsa, friskvård, hantera stress, relationer, omedvetna tänkandet, andlighet etc.
Det är vår värdegrund som driver oss framåt.
För att må bra hur ska jag få ihop livspusslet?

Det är ett ovärderligt stöd att tillsammans med en annan person reflektera över och samtala om sin personliga/yrkesmässiga situation.

Vid behov/önskemål avslutas samtalet med integrerad Healingbehandling. Samtal och behandling tar ca 1,5 timmer.

Godkänd som friskvård.

Medial vägledning och Tarotläggning
När du behöver reda ut dina tankar och känslor kan det vara bra med ett vägledande samtal och tarotläggning med mina andliga vägledare. Jag hjälper och stöttar dig i din situation och ger dig inspiration till lösningar.
 


Vid helande samtalen och behandlingar kombinerar jag coachande förhållningssätt och min mediala, intuitiva förmåga och kanalisering från mitt andliga team.


Helande samtal, medial vägledning och behandlingar sker även på distans.
Tider bokas via mig
eller via BOKADIREKT.SE


 

Reikibehandling

En behandling med Reikienergi är mycket avslappnande och läkande för kropp och själ. Stärker immunförsvaret. Reiki löser upp blockeringar och program som sitter i det undermedvetna som hindrat dig för att verka fullt ut och vara i din kraft. Jag arbetar med Usui, Holy Fire, Karuna och Angelic Reiki. En behandling tar ca 1,5 timme inklusive kortare samtal före och efter behandlingen. Kan göras på distans.
Pris 550 kr 
Godkänd som friskvård.
Läs mer...


Andlig frekvenshealing med kristaller 
Helande energier som arbetar med din aura och din 4-kroppar system, andliga, fysiska, känsolmässiga och mentala kroppen, inklusive chakrabalansering. Jag arbetar med 13 av kroppens chakran. 
Stärkande och välgörande för kropp och själ. Healingen löser upp blockeringar och du får tillgång till din fulla kraft. En behandling tar ca 1,5 timme inklusive kortare samtal före och efter behandlingen.
Pris 550 kr  
Läs mer...


Medial vägledning och kanalisering
Jag är en kanal för flera högfrekventa ljusguider och Ärkeänglar  som du kan ställa frågor till och få vägledning.  En session tar ca 1 timme.
Kan göras på distans. 
Pris 550 krBody Harmony
En behandlingsmetod med syfte att återställa balans, harmoni och känslomässigt välbefinnande och läkning i kroppen. Behandlingen innefattar en mjuk, lätt beröring i små spralliknande rörelser anpassad efter klientens spänningsmönster och behov. Jag tonar in på klientens rörelsemönstret och följer dessa rörelser. Alternativt att nya rörelsemönster införs för att frigöra blockeringar och öka flödet. Tanken är att bryta de låsta mönstren och sätta igång ett flöde där blockeringarna sitter. Djupa och omedvetna spänningar kan under behandlingen medvetandegöras och leda till insikt om vad som orsakat dem och lösas upp.
Samtal och behandling tar cirka 1,5 timme.
Pris 550 kr. 

EFT / Mindful Tapping*
Mindful tapping är en lättbegriplig och enkel metod där man genast uppnår en kraftfull lindring av det problem man har i fokus genom att knacka på några akupunkturpunkter. Det har positiva effekter på den fysiska, emotionella och mentala hälsan t ex sömnproblem, ångest, depression, trauma med mera. Men Mindful taping fungerar också lika effektivt för att nå framgång och öka sitt självförtroende.
Samtal och behandling tar cirka 1,5 timme.
Pris 550 kr under hösten. 
Godkänd som friskvård.
Läs mer...


 

Anmälan
Görs till mig Annelie via telefon 070-768 50 00 eller via mail annelie@axinspirera.se 
Om inte annat anges så sker eventet på Kungsgatan 3 i Norrköping.


Varmt välkommen!

Pedagog, certifierad Coach, Stress- och friskvårdsterapeut, instruktör i Mindfulness och Medicinsk Yoga
Master Teacher Usui/Holy Fire Reiki, Karuna Reiki, Angelic Reiki och Soul Body Fusion.
Annelie AuroRa

Jag har min mottagning i centrala Norrköping
Kungsgatan 3.
Du är varmt välkommen att kontakta mig:
Ring/sms på 070-768 50 00 eller mejla annelie@axinspirera.se

Presentation...


Jag brinner att få dela med mig av mina kunskaper inom friskvård och energimedicin som jag arbetat med inom de senaste 20 åren.

Livskraft

Allt och alla som finns på denna jord har livskraft – människor, djur, växter och mineraler. Det finns naturligt i oss, vi föds med den kraften. Den kallas för Chi i Kina, Ki i Japan och Prana i Indien. Här i västvärlden kallas den för den Heliga Ande, Livskraft, Livsenergi eller Kärlek.

Livskraften gör att vårt hjärta slår, lungorna tar in luft och syre. Vårt hår och naglar växer utan att vi behöver göra någonting. Får vi ett sår på vår hud så sätter livskraften direkt igång med att läka såret. Vi stör inte livskraften genom att riva på såret utan vi låter det läka av sig självt. Planterar vi ett frö så sköter livskraften om att fröet gror och växer. Vi gräver inte upp fröet för att titta på om det har växt. Livskraften består av enorm potent intelligens.

Av olika anledningar kan vår livskraft vara försvagad under kortare eller längre perioder under livet.

 

Det vi kan göra för att stärka livskraften är att stärka vårt immunförsvar och höja vårt medvetande. Immunförsvaret påverkas både av vårt fysiska och psykiska mående. Grubblerier och oro dvs att fastna i omedvetna tankar försvagar vår livskraft. Dålig och näringsfattig kost och för mycket stillasittande försvagar  vårt immunförsvar.

Vår mentala hälsa, vår kringmiljö och vad vi stoppar i oss kan vi påverka.

 

Att höja vår medvetenhet stärker vårt immunförsvar och således vår Livskraft. 

Med helande behandlingar och vägledande samtal kan vara hjälp att höja ditt medvetande och stärka Livskraften.

Att ta reda på vem jag är kan vara en livslång process, att komma i kontakt med vår själ – vårt ’sanna jag’ är kanske vår livsresa.

 

Allt det här känner vi flesta av oss till - det är självklarheter kan tyckas. Men vi kommer i svackor under livets gång, det är naturligt. Stress, tidsbrist, sjukdom och andra problem av olika slag gör att det är ibland svårt att tänka klart, vila från tankarna. Vi kommer in i gamla vanor. Gamla begränsade program som styrt oss  tidigare tar över vår närvaro. 

Helande behandlingar och vägledande samtal kan vara en hjälp tillbaka till oss själva till vår närvaro och klarhet.

Jag har under de senaste 30 - 40 åren arbetat med mig själv, gått kurser, utbildningar, ”forskat” med olika verktyg och tekniker. Jag har hittat en ”röd tråd” som jag gärna vill erbjuda. På den här sidan kan du läsa mer om hur jag arbetar.

Mitt koncept med mina kurser och behandlingar är baserade på mina erfarenheter och kunskaper. 

I kärlek
Annelie AuroRa


Du är varmt välkommen att kontakta mig:
Ring/sms på 070-768 50 00 eller mejla annelie@axinspirera.se
Jag finns på Wellnet och Boka direkt/Klarna


"Det är du själv som både tillåter begränsningar och ger dig frihet att vara den du är.”