Meditation

Välkommen till Meditation!
Med start kl 18:00-21:00
Meditation med kanalisering av Ärkeänglar och uppstigna Mästare. Jag berättar också lite om de aktuella Ärkeänglarna och Mästarna.
Energierna av dessa Mäktiga Entiteter finns i våra kroppar - den fysiska, mentala, känslomässiga och andliga kropparna. När vi medvetandegör detta så påverkar energierna oss på ett positivt uppbyggande sätt, inspirerar oss till Gudomlig närvaro. Meditationen stärker oss och hjälper oss att vara i vår inre kärna, i vår Gudomliga essens och stärka våra frekvenser till den nya tidens dimensioner. Känna att vi har allt vi behöver inom oss.

Tisdagen den 2 maj:
Med temat att tillägna livet med ditt Sanna Jag, stärka din kraft. Transformera sådant som inte längre tillhör dig. Tro på din inre skaparförmåga.

Den allomfattande helande Kärleken är med oss.

En inre resa till ditt Högre Jag´s eteriska tempel där förening med dina högre energier sker. Helande med Hjärt- och Chakrameditation med Moder Jord och Fader Himmels energier. Avslutar med att vi tar in Holy Fire Reiki.

Andra meditationen: 
Andra meditationen - Vi börjar med att kalla på Ärkeänglarna från de 4 väderstrecken med dess kraftdjur. Helande av de 4 elementen. Gudinnan Sophia är med och transformerar sådant som inte längre tillhör oss. Sophia hjälper oss med saknad, sorg och ger oss en förståelse för det nya som kommer in i våra liv samt helar kvintessensen, det eteriska elementet - vårt Sanna Jag.
Den allomfattande helande Kärleken är med oss.

Det är kanaliserade meditationer så vissa förändringar kan ske.

Anmälan görs till mig Annelie helst senast måndag den 1 maj via mail: annelie@axinspirera.se, mess eller
070-7685000. 
Pris: 220 kr
Pensionär,
studerande, arbetslös, ebb i kassan 180 kr.

Betalas via swish eller kontant.
swisha till 0707685000 eller kontant på plats.
Fika ingår. Inga förkunskaper krävs.
Plats: Ax inspirera, Kungsgatan 3 i Norrköping med start kl 18:00.
Planerade datum för meditation jämn vecka 30/5, 13/6, 27/6 etc.
 
Varmt välkommen!

Moder Maria
Moder Maria
Kuan Yin
Kuan Yin
Ärkeängel Zadkiel
Ärkeängel Zadkiel
Lady Nada
Ärkeängel Metatron
Ärkeängel Metatron