Mindfulness

Att vara medvetet närvarande och grundad i sin kropp är viktig för att undvika negativ stress. Inom mindfulness används verktyg som hjälper oss att vara mer fokuserade och närvarande som medveten andning, meditation, kroppsmedvetenhet. Mindfulness hjälper oss också med återhämtningen som är så viktig för oss för att undvika att fastna i ständig stress.
Kroppens självläkande krafter aktiveras och immunförsvaret stärks. Att vara icke dömande dvs ha positiva tankar om oss själva och vår omgivning främjar hälsan och stärker vår självkänsla. Att använda verktygen i Mindfulness hjälper också att lindra smärta i kroppen.

Utveckling av Mindfulness
Thich Nhat Hanh, en vietnamesisk munk i landsflykt, professor Marsha Lineham och Jon Kabat-Zinn har spelat en betydande roll i utvecklingen av mindfulnessterapi. Träning i mindfulness anses leda till positiva hjärnförändringar.

Kurs i Mindfulness - medvetet närvarande

Med fokus på ditt inre varande - ditt inre lugn.
Förändra ditt liv och ditt mående genom att hantera stressade situationer med ditt inre lugn - leva i harmoni i vardagen och vara trygg och fokuserad på det du gör. Bli fri från att känna dig splittrad, frustrerad och orolig.
Sluta att älta sådant som har hänt. Leva i glädje!
Att leva ett ”Mindfulness-Liv” hjälper dig att må bra och håller dig friskare.

 
     Medvetenhet – ditt inre varande
     Kroppsmedvetenhet – kroppsskanning
     Andningsövningar, Avslappningsövningar, Meditation.
     SOAS - Stanna upp, Observera, Acceptera, Släppa
     Förstå skillnaden med våra medvetna och automatiska tankar
     Bra övningar i Mindfulness
     Teori och grundläggande tankar om Mindfulness
     Medicinsk Yoga mjuka yogarörelser
     EFT/Mindful Tapping - Knacka dig fri!

Kursen är upplagd vid 5 tillfällen á 2,5 timmar
Med start i april, du kan välja kvällstid eller dagtid – ett tillfälle i veckan i 5 veckor. Vid anmälan kommer vi överens om vilken veckodag som blir. Inplanerat är 27 april kan justeras efter önskemål.
 
Kontakta mig, Annelie på 070-768 50 00, eller mejl annelie@axinspirera.se för anmälan och information. Finns även på BOKADIREKT.SE

Pris för fem tillfällen 1450 kr
Friskvård - ansluten till WELLNET
   
Du är alltid välkommen att kontakta mig, Annelie för mer information och anmälan på 070-768 50 00 eller mail annelie@axinspirera.se

Andas medvetet...